Campingplads indeks

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å

Om Campinghistorier.dk

 

Tonny Jönsson - Landsbyhistorier.dk

Campinghistorier.dk er et privat initiativ, drevet og ejet af Tonny Jönsson. Derudover er flere personer tilknyttet, som hjælper med korrekturlæsning og opsætning af hjemmeside samt med gennemgang af de indsendte historier.

Når man indsender en historie fra sin landsby sætter redaktionen den på hjemmesiden. Man kan fortælle om spændende anekdoter eller dramatiske højdepunkter fra landsbyens historie. Men også om helt dagligdags begivenheder eller om lokale skikke, som netop ens egen landsby har fulgt, måske som den eneste i landet. Billeder fra landsbyens historie er også meget velkomne. Der er desuden lagt stor vægt på at hjemmesiden er brugervenlig for interesserede, der søger oplysninger, så alt er præsenteret på en let forståelig måde.

Information om Campinghistorier.dk
Landsbyhistorier.dk (ejer af campinghistorier.dk)
Arresøgårds Sidealle 14
3200 Helsinge
E-mail: redaktion(#)landsbyhistorier.dk - erstat (#) med @
Telefon: +45 27 50 33 53 (bedst ml. 15-17)
Tak til
Vi vil gerne sige tak til alle de mennesker der har hjulpet med at få denne hjemmeside i luften.

Vi samler på historier, fortællinger eller sjove anekdokter fra campingpladser i alle egne af Danmark. I modsætning til andre historie-relaterede sider, er campinghistorier.dk baseret på materiale skrevet på frivillig basis rundt om i landet, af de mange mennesker som ønsker at bidrage til denne samling.

Mangler der en campingplads på listen, kender du en historie eller kender du til en person som du ved kender en god historie, så tip en ven om campinghistorier.dk eller fortæl din historie til os.

Her er nogle af de campingpladser, der i dag er repræsenteret på Campinghistorier::

Region - Hovedstaden
DCU-Camping Rågeleje,

Vi passer på danmarks campinghistorier!

Nyhedsbrev
Med jævne mellemrum udsender vi et nyhedsbrev. Det er gratis at modtage, og du kan til enhver tid framelde dig, hvis du ikke længere ønsker at modtage det.