Campingplads indeks

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å

Fortæl din historie

For at din historie kan blive tilføjet Campinghistorier.dk er der tre muligheder:

1. Du kan benytte formularen nedenfor, hvor du således kan skrive til os direkte via Internettet

2. Du kan sende historier elektronisk, enten som mail eller eksempelvis word-dokument. Du skal sende historien til følgende e-mail: redaktion(#)historieportalen.dk - erstat (#) med @.

3. Det er også muligt at skrive historien på papir og sende den til os. Vi vil så hurtigt som muligt renskrive historien og gøre den tilgængelig på disse sider. Historien skal i så fald sendes til: Historieportalen.dk, Arresøgårds Sidealle 14, 3200 Helsinge.

Bemærk: Vil du gerne sende billeder til din historie, skal disse sendes i en mail, som vedhæftede filer, til ovenstående e-mail adresse.

Hvis du benytter formularen til indsendelse af din historie, vil vi sætte pris på at alle felter udfyldes.

   
 
 
Fortrolighedspolitik
Ingen information om besøgende på vores hjemmeside, uanset hvordan denne information opsamles, vil nogen sinde af Campinghistorier.dk på nogen måde blive videresolgt, lejet ud eller videregivet til tredjemand.

De indsamlede oplysninger registreres hos Campinghistorier.dk. Vi er således ansvarlig for både indsamling og behandling af data. Alle henvendelser vedrørende dine oplysninger skal rettes til Campinghistorier.dk.

Vi passer på danmarks campinghistorier!

Nyhedsbrev
Med jævne mellemrum udsender vi et nyhedsbrev. Det er gratis at modtage, og du kan til enhver tid framelde dig, hvis du ikke længere ønsker at modtage det.